WORKING LABRADOR RETRIEVERS

HENNY M. SCHOOR

 
 

 

 

HOME

  HENNY M. SCHOOR

  ONZE HONDEN

  WERKRESULTATEN

  IN MEMORIAM

  NIEUWS

  REDACTIONEEL

  LINKS

  CONTACT
   
   
 

Een warme douche voor…

Op onze site wordt geen reclame gemaakt, wel hebben we enkele links die verwijzen naar. Maar daar blijft het dan ook bij.

Echter ons bezoekje aan ‘Dierenkliniek Putten” kwam zo klantvriendelijk bij ons over, dat we er toch een regeltje aan willen wijden.

Onze  Hannoveraanse Zweethond werd op verzoek van zijn Hongaarse fokker geröntgend. HerrPeter is nogal een ruwe bolster en na een prikje voor een slaapje lukte het. Meteen zijn nagels laten knippen, want voor al die “poespas” heeft onze Hannoveraan weinig belangstelling.

Als je dan bij de balie een totaal factuur krijgt (dus ook het knippen van zijn nagels) met een bedrag van € 79,29 ex BTW voor een Opname HD officieel voor de Raad van Beheer, is dat even knipperen met beide ogen. Dit zijn bedragen die je tegenwoordig in Hondenland weinig of niet meer tegenkomt.

Onze ervaringen met deze kliniek waren in het verleden al uitermate positief, vakmanschap en klantvriendelijkheid voeren de boventoon. Ook een open prijslijst op hun site is een pluspunt.

Een groot specialistisch programma biedt men in deze ultramoderne dierenkliniek, met een team van 6 dierenartsen en 13 assistenten. Ruime parkeergelegenheid voor de deur. Onder leiding van Dr. Daan Kranendonk is de werksfeer optimaal.

Een kijkje op hun website is zeker de moeite waard.

www.dierenkliniekputten.nl